Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příspěvek paní Marcely Prdové

16. 7. 2012

Pane starosto, 

 přestože jsem se nezúčastnila schůzky ohledně dění škol ve Vítkově, jejich osud mne neustále zajímá.

Velmi jsem byla zklamaná, že Váš poslední mail adresovaný mi, nebyl až tak pravdivý. Nehlasoval jste jak jste sliboval,tj. že budete pro zachování gymnázia. Tím, že jste podpořil sloučení gymnázia a SŠ Podhradí jste jen nahrál k jejimu zániku.. 

Již ze samotné schůzky na gymnáziu jsem tohle tušila. Proto jsem Vám psala. A jak vidím, naplnil se můj předpoklad, že pro záchranu neuděláte nic. Nebo si myslíte, že rodiče budou děti podporovat, aby šly na takovou sloučenou školu? Kde je podpora ve vzdělávání dětí již od 10let, které naše republika tolik žádá? 

Za vše Vám mnohokrát děkuji a velice brzy zjistíte, že jsem se nemýlila. A mám takový dojem, že ani jste mnoho nepomohli SŠ Podhradí.   Nu což, takovou jste si udělali vizitku sami, ale až si tohle uvědomíte, bude již pozdě na nápravu.  

Prdová 

- poznámka Petr Dobeš: Na tento mail již paní Prdová od pana starosty zatím nedostala žádnou odpověď.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Monika Grulichová, 26. 4. 2013 23:39)

Vážený pane starosto,ctění členové městského zastupitelstva chtěla jsem vám poděkovat za to jak moc jste svým rozhodnutím sloučit základní školy ve Vítkově ublížili dětem.Nikoho z vás nenapadlo zajistit patřičnou péči dětského psychologa pro děti které vaše rozhodnutí nejvíce postihlo.Jako rodič dítěte trpící ADHD jsem důkladně vybírala školu s malým počtem žáků aby mému dítěti mohla být věnována patřičná péče, kterou vámi sloučený subjekt nebude schopen zajistit .Navíc je všeobecně známo že paní ředitelka ZŠ Komenské nemá ani zájem vytvářet vhodné podmínky výuky pro děti s dys.....Pan místostarosta Hegar nás přesvědčuje svým článkem jak důležité je toto sloučení z ekonomických důvodů ale už nějak nemluví o zájmech všech dětí.Jeho jedinými argumenty jsou pouze peníze.Ale protože jako rodič nenechám zničit své děti mocipány jeho ražení zapíšu své dítě k docházce do ZŠ ve Větřkovicích nebo Březové a lituji pouze toho že našim zastupitelům nejde více o názory jejich spoluobčanů- voličů.M.Grulichová